Abonner på Løvetannavisen

Abonner på Løvetannavisen

Ønsker du å abonnere på Løvetannavisen som er en Folkeopplysningsavis innen Psykisk-Fysisk helse og Rus

Hensikten med Løvetannavisen

Målet med løvetannavisen er å koordinere og samle informasjon om de tjenestetilbudene, mulighetene og rettighetene som finnes innen psykisk/fysisk helse og rus.

Den gir et styrket tilbud til mennesker i utsatte grupper og deres pårørende fordi vi gjennom avisen får frem tilbudene. Både i de offentlige, private og frivillige.

Vi vet at når man står i en vanskelig situasjon klarer man ikke å utnytte sitt fulle potensiale. Det er da gjerne svært vanskelig å lete opp nødvendig og tilpassede hjelpetilbud.

All informasjon på et sted

Avisen tar mål av seg å bringe all slik informasjon på ett sted. Vi vil fremme artikler som bryter ned tabu rundt rus og psykiatri og dermed fører til generell folkeopplysning. Ved å samle all informasjon på ett sted når man et langt bredere publikum.

Man unngår dermed stigma, samtidig som brukere, pårørende og øvrige får nyttige opplysninger. Dette vil bidra til bedre levekår, forebygging, og større muligheter for bruker- og pårørende tilpasset informasjon. Med andre ord en samhandling på grasrotnivå innenfor feltet.

Målgruppen

Målgruppen er alle som selv er brukere, pårørende eller som på en eller annen måte er berørt innen feltet. Allmennheten som har lite kjennskap til disseområdene, er også en viktige å nå ut til. Dette gjelder også næringslivet, kommunene og frivillige organisasjoner.

Både for informasjon og som en motivasjon for å jobbe forebyggende og tilretteleggende for brukergruppene.

4/WeqobYQnA3njOTM-JjkkO77kWri1xq2RTLZ8HreX0X4
Velkommen til Løvetannavisen
Hold deg oppdatert - fyll inn boksene nedenfor
Nei takk, ta meg videre
Takk for påmelding. Du må bekrefte e-postadressen din før vi kan sende deg nyheter. Sjekk innboksen din, og følg instruksjonene.
Vi deler ikke din informasjon med noen tredjeparter!
×
×
WordPress Popup