Gratis distribusjon 

Gratis distribusjon av folkeopplysningsavis

Viktigheten med å distribuere avisen gratis til alle husstander

Vi vet at når man står i vanskelig situasjon klarer man ikke å utnytte sitt fulle potensiale. Ergo er det gjerne svært vanskelig å lete opp nødvendig og tilpasset hjelpetilbud.

Vi har så utrolig mange gode tilbud og nettsider i dag

Vi har så utrolig mange gode tilbud og nettsider i dag. Vi har så utrolig mange gode tilbud og nettsider i dag. Utfordringen og av erfaring vet man hvor vanskelig det er å finne ut hvor å hva man skal leter etter. Det er også stor fattigdom i Norge, og mange har ikke tilgang til hverken data eller internett. Mange voksne og eldre sliter også med bruk av digitale medier. Det gjør det heller ikke lettere når man sliter i hverdagen om man er pårørende eller bruker. Vi ønsker med Løvetannavisen å bedre denne situasjonen. Ved å samle alt på en plass, i en felles avis som distribueres ut gratis til alle.

Mange vet ikke at de sliter, hvor de skal henvende seg

Mange vet ikke at de sliter, hvor de skal henvende seg, eller hvilken konsekvenser dette kan få. Får man ut avisen gratis når man ut med tilbudene som finnes på en informativ, god og enkel måte. Man får ut fakta opplysninger fra fagpersonell om diagnoser, tilstander, rusmidler og om hvilke konsekvenser det kan få. Dette for både brukere, pårørende og samfunnet for øvrig.

Man har da også lettere for å se tegn og kan dermed enklere hjelpe seg eller andre. Ved å få ut historier fra brukere og pårørende vil de det måtte gjelde se at man ikke står alene. Man ser at det finnes både håp, muligheter og alternativ hjelp. Man kommer i posisjon til å kunne gi hjelp på et mye tidligere tidspunkt. Ved å få ut Løvetannavisen gratis vil vi kunne hjelpe flere ved at disse målgruppene enklere får tilgang på informasjon. Det vil si hvilken tilbud og muligheter som finnes mens man venter på hjelp i det offentlige.

4/WeqobYQnA3njOTM-JjkkO77kWri1xq2RTLZ8HreX0X4
Velkommen til Løvetannavisen
Hold deg oppdatert - fyll inn boksene nedenfor
Nei takk, ta meg videre
Takk for påmelding. Du må bekrefte e-postadressen din før vi kan sende deg nyheter. Sjekk innboksen din, og følg instruksjonene.
Vi deler ikke din informasjon med noen tredjeparter!
×
×
WordPress Popup